Pieni pyhiinvaellus -polku

Noin puolentoista kilometrin mittainen Pieni pyhiinvaellus -polku lähtee Partaharjun toimintakeskuksen rantasaunan takaa vanhalta sillalta ja kulkee Salvosen rantaa pitkin päättyen Ristikiven kirkkoon. Matkan varrella on seitsemän rastia, jotka kutsuvat vaeltajaa kuuntelemaan niin omaa itseään kuin toisia ja ympärillä olevaa luontoa.

Reitti on merkitty maastossa puutolppiin punaisella ja valkoisella maalilla. Reitin alussa on vihreä postilaatikko, josta löytyy Pieni pyhiinvaellus -polun reittiohje suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Pieni pyhiinvaellus voi olla virkistävä hengähdystauko kokouspäivän keskellä. Se voi olla lepohetki työpäivän päätteeksi. Se voi olla nautinnollinen kävely luonnon kauneutta ihaillen ja luonnon moninaisia ääniä kuunnellen. Se voi olla ystävän kanssa kuljettu matka arkea yhdessä pohtien ja jakaen. Se voi olla hartaus päivän päätteeksi. Pyhiinvelluksen kulkijalle olennaista ei ole matkan pituus eikä matkaamisen nopeus vaan pysähtyminen - olla tässä ja nyt - ilman kiirettä pohdiskellen ja mietiskellen rastitekstien ajatuksia.

 


 

Pikkujoulupaketit

Hittejä ja pipareita

Murheellisten laulujen maa vaiko Lumi teki enkelin eteiseen? Hauska ryhmämuotoinen toimintakokonaisuus, jossa tehtävänä on arvata mitkä kappaleet liittyvät annettuihin kuviin. Ohjelmaan sisältyy myös hauskaa yhdessä tekemistä piparien tuunaamisen merkeissä.

Kesto: Arvioitu kesto on 1 h 30 min, tai sopimuksen mukaan.
Hinta: 15 €/hlö, min. 200 € (sisältää alv.)
Osallistujamäärä: max 40 hlö

Vipinää kinttuihin, töpinää töppösiin – Pelailua, kaaosta ja yhteistä toimintaa

Kaipaatko tekemisen meininkiä ja yhdessä touhuamista? Tarjoamme teille toiminnallista ja hauskaa ohjelmapakettia, joka sisältää mm. erilaisten tehtävien suorittamista ja ratkomista. Ohjelman alkuun voi sisältyä jouluinen kirkkohetki, tunnelmallisessa Ristikiven kirkossa.

Kesto: Arvioitu kesto on 2 h, tai sopimuksen mukaan.
Hinta: 15 €/hlö, min. 200 € (sisältää alv.) + Jouluinen kirkkohetki 62€ (sisältää alv.)
Osallistujamäärä: min henkilömäärä 10 hlö

Katastrofi Korvatunturilla

Korvatunturilla on paikat sekaisin ja tunturin tontut tarvitsevat apua. Selvittämällä tämän kriisitilanteen voitte pelastaa joulun tekemällä tehtäviä ja ratkaisemalla pulman. Saatteko joulupukin tulemaan takaisin Korvatunturille, vai onko joulu pilalla? Ohjelman alkuun voi sisältyä jouluinen kirkkohetki, tunnelmallisessa Ristikiven kirkossa.

Kesto: Arvioitu kesto on 2h, tai sopimuksen mukaan.
Hinta: 18 €/hlö, min. 240 € (sisältää alv.)
Osallistujamäärä: max 40 hlö

 


Kalleinta ja luovuttamatonta...

... on hauska toiminnallinen kokonaisuus työyhteisöjen TYHY-päivien sisällöksi. Ohjelmassa suoritetaan toiminnallisia yhteistoimintaharjoituksia ja pohditaan yhdessä sitä, mikä on luovuttamatonta, kalleinta ja arvokkainta omassa työyhteisössä. Pidämme siis hauskaa, vaikka käsissämme on jotakin hyvin merkityksellistä. Mitä se on?

Toiminnan ja työskentelyn tuloksia voi työyhteisö jatkotyöstää haluamallaan tavalla.

Kesto: n. 2 tuntia
Hinta: Minimi 230 euroa (+ alv 24 %). Kysy tarjous ryhmäkoon mukaan.
Osallistujamäärä: 15-40
Sijainti: Partaharjun toimintakeskuksen pihapiiri
Pukeutuminen: Säänmukainen vaatetus, toiminta tapahtuu ulkona
Muuta: Toiminnan yhteyteen on mahdollista tilata vaikka nokipannukahvit suolaisen tai makean tarjottavan kera.

Palvelun tuottaa osuuskunta Aarrekampus

 


Hulvatonta hulluttelua ja luovuutta ilmassa

Hulvatonta hulluttelua

Oletko huumorimiehiä tai –naisia? Nyt pääset toteuttamaan itseäsi ja hyödyntämään mielikuvitusta sketsien merkeissä. Suunnittelemme ja toteutamme sketsejä niin, että jokainen pääsee osallistumaan toteutukseen ja myös katsomaan toisten sketsejä.

Kesto: n. 1 tunti
Hinta: 12 € / hlö min. 100 € (+ alv 24 %)
Osallistujamäärä: 5-25

Palvelun tuottaa osuuskunta Aarrekampus

Pajun taitto

Luontoaskartelun perustaitoihin kuuluu pajuntaitto. Paju taittuu vaikka miksi, joten eikun vaan kokeilemaan! Ohjelmaan kuuluu myös luonnossa kulkemista, kun etsimme pajuja joita käyttää omassa työskentelyssään. Mitä sinä haluaisit pajusta taittaa?

Kesto: 1-2 tuntia
Hinta: 10 € / hlö, min. 100 € (+ alv 24 %)
Osallistujamäärä: 5-15
Pukeutuminen: Säänmukainen vaatetus, osa toiminnasta tapahtuu ulkona
Saatavuus: Toteutus riippuu vuodenajasta

Palvelun tuottaa osuuskunta Aarrekampus

Voimavarapurkki

Säilötään yhdessä pahan päivän varalle! Tehdään itselle tai ystävälle lahjaksi voimavarapurkki, jonne säilötään voimaannuttavia ajatuksia ja asioita niiden päivien varalle kun omat voivat ovat vähissä tai muuten vaan väsyttää ja ärsyttää. Voimavarapurkki viedään kotiin tai työpaikalle ja sisällystä käytetään tarpeen mukaan!

Kesto: n. 1 tunti
Hinta: Minimi 150 euroa (+ alv 24 %) Materiaalit sisältyvät hintaan. Kysy tarjous ryhmäkoon mukaan.
Osallistujamäärä: 5-30

Palvelun tuottaa Nuori kirkko ry

Kamera käteen ja menoks!

Nyt on oiva mahdollisuus päästä kokeilemaan valokuvausta Partaharjun kauniissa maastossa loistavassa seurassa. Mietitään kuvakulmien ja valotusten merkitystä ja käydään lopuksi yhdessä läpi aikaansaannokset positiivisella hengellä. Jos valokuvaus on sinun juttusi, niin silloin on tämäkin!

Kesto: 1 ½ tuntia
Hinta: 12 € / hlö, min. 100 € (+ alv 24 %)
Osallistujamäärä: 5-25
Pukeutuminen: Säänmukainen vaatetus
Muuta: Omat kamerat mukaan (kännykkäkamerakin käy)

 


Viihdytään yhdessä

Yhteislauluhetki/livekaraoke

Yhteislauluhetki tai livekaraoke on mukavaa ohjelmaa, jossa "jokainen lintu laulaa omalla äänellään ja variskin on lintu". Kenestä kuoriutuu teidän porukan kultakurkku?

Kesto: n. 60 min./ tilaajan kanssa sopien mies ja kitara meiningillä...
Hinta: 300€

Ohjelman tuottaa Pekka Kosonen

Karaokelaitteet

Halutessa voidaan ryhmän omatoimiseen käyttöön toimittaa karaokelaitteet ja levyt.

Hinta: 100 €/toimitus

Ohjelman tuottaa Pekka Kosonen

Bile- ja tanssimusiikkia

Vipattaako tanssijalka tai haluatko heilua hyvän musiikin tahdissa? Hyvä bile- ja tanssimusiikki pistää lantion liikkeelle ja hymyn huulille.

Viisihenkinen bile- ja tanssiorkesteri Humbuugi nostaa tunnelman kattoon yhdessä teidän kanssanne.

Kesto: 2 x 45-60 min
Hinta: 570 € + alv

Ohjelman tuottaa bile- ja tanssiorkesteri Humbuugi

Enemmistö päättää

Hauska, ryhmittäin toteutettava visailu illanviettoihin tai vaikka sukujuhliin. Osaatko arvata mitä mieltä muut ovat?

Kesto: noin 30 min
Hinta: Minimi 150 euroa. Yli 50 hengen ryhmät, hinta 250 euroa. (+alv 24 %)
Osallistujamäärä: 15-80

Ohjelman tuottaa Nuori kirkko ry

1 x 2

Viihdyttävä leikkimielinen kisa, jossa kaikki pääsevät osallistumaan ja kannustamaan toinen toistaan. Oletko hyvä veikkaamaan voittajaa? Entä kuinka hyvin suoriudut annetuista helpoista haasteista?

Kesto: 30-60 min
Hinta: Minimi 150 euroa. Yli 50 hengen ryhmät, hinta 270 euroa. (+alv 24 %)
Osallistujamäärä: 10-40

Ohjelman tuottaa Nuori kirkko ry

 


Seikkailua ja luonnon läheisyyttä

Korikiipeily

Korikiipeily vaatii tasapainoa, hitusen rohkeutta ja hieman lihaskuntoa. Kuka kiipeää korkeimman koripinon päälle? Kannusta ja tsemppaa kaveria! Ohjelmapaketti pitää sisällään ohjauksen, opetuksen sekä ohjelmassa tarvittavat välineet.

Hinta: 275 €/ryhmä
Osallistujamäärä: 1-25
Pukeutuminen: Säänmukainen vaatetus
Saatavuus: Järjestetään ympäri vuoden
Erityisehdot: Alaikäiset tarvitsevat huoltajan kirjallisen luvan. Osallistujat eivät saa olla päihtyneitä. Jos ohjaaja havaitsee, että joku osallistujista on päihtynyt, hänellä on oikeus kieltää päihtyneen henkilön osallistuminen.

Palvelun tuottaa Jari Tuukkanen / Next – Nature Extreme

Paintball

Paintball, splättis, survival game... what ever! Nimellä ei väliä, sillä kyseessä on peli, jossa nopeat reaktiot, taktinen silmä ja yhteistyö ratkaisevat. Pelasitpa metsässä tai ilmatäytteisellä kentällämme, muista, että juuri sinä saatat olla vastustajan seuraava kohde... ajattele ja toimi ennen kuin sinut merkataan!
Vain parhaat selviävät. Oletko sinä juuri se, jota kukaan ei nähnyt - ennen kuin oli jo liian myöhäistä? Johditko sinä joukkueesi voittoon kerta toisensa jälkeen? Ilman osuman osumaa!
Peli ei vaadi osallistujilta maratoonarin kuntoa, vaan jokaisen parhaat puolet pääsevät nyt esiin. Nopeaa päätöksentekoa, rautahermoisuutta ja tarkkaa kättä. Kokeile, me takaamme, ettet kadu! Pelipaketti sisältää ammattitaitoisen ohjauksen, merkkaimen, ponnekaasupullon, lippaan, maskin, haalarit ja 300 värikuulaa.

Hinta: 29 €/hlö
Osallistujamäärä: 8-30
Erityisehdot: Alaikäiset tarvitsevat huoltajan kirjallisen luvan. Osallistujat eivät saa olla päihtyneitä. Jos ohjaaja havaitsee, että joku osallistujista on päihtynyt, hänellä on oikeus kieltää päihtyneen henkilön osallistuminen.
Pukeutuminen: Säänmukaiset, maastossa liikkumiseen soveltuvat kengät ja vaatetus.
Saatavuus: Järjestetään ympäri vuoden.

Palvelun tuottaa Jari Tuukkanen / Next – Nature Extreme

Elämystä ruuanlaittoon

Oletko koskaan miettinyt, miten trangialla tehdään ruokaa ja miten luonnon omia marjoja ja muita aineksia voi käyttää ruuanlaitossa? Miten puolukka liittyy välineiden puhdistamiseen ja mustikka väriaineisiin? Entä millaisia pieniä herkkuja voidaan tehdä helposti nuotiolla?

Elämystä ruuanlaittoon – parin tunnin toiminnallinen tietopaketti ruuanlaitosta luonnossa innostuttaa sinua uudemmankin kerran lähtemään luontoon tekemään ruokaa. Tehdään ja nautitaan yhdessä aikaansannoksista!

Kesto: 1 ½ -2 h
Hinta: alkaen 20 € / hlö, min. 150 € (+ alv 24 %)
Osallistujamäärä: 5-30
Pukeutuminen: Säänmukainen vaatetus

Palvelun tuottaa Osuuskunta Aarrekampus

Luonto- ja elämysruokailu

Miten hyvältä ruoka maistuukaan nuotion äärellä tai lyhtyjen loisteessa upeassa maastossa! Nauti luonnonrauhasta ja maukkaasta ruuasta raikkaassa ulkoilmassa virkistyen ja viihtyen. Partaharjun emännät valmistavat ja kattavat ruuan asiakkaan toiveiden mukaan.

Kesto: 1,5 h
Hinta: tarjousten mukaan
Osallistujamäärä: 25 – 100 henkilöä
Pukeutuminen: Säänmukainen vaatetus

Palvelun tuottaa Nuori kirkko ry

Frisbeegolf

Kiinnostaako frisbeegolf? Jos vastasit kyllä, tämä on juuri oikea paketti sinulle! Perehdymme lajin alkeisiin ja vietämme riemullisen ulkoiluhetken kauniille harjualueelle rakennetun Sähköpari Partaharju Disc Golf-radan väylillä kiekkoa heitellen. Aivan pienemmille tarjolla oma rata Partaharjun piha-alueella.

Hinta: 12 € / hlö, min. 100 € (+ alv 10 %)
Osallistujamäärä: 5-20
Kesto: 1-2 h
Pukeutuminen: Säänmukainen vaatetus
Muuta: Mahdollisuus yhdistää esimerkiksi nokipannukahvit tai makkaranpaistoa.

Palvelun tuottaa Osuuskunta Aarrekampus

 


Liikuntasali ja sisäpelit

Päärakennuksella Partahovissa sijaitseva urheilu- ja pelisali monenlaiseen liikuntaan tai suurille ryhmille illanviettotilaksi. Salivuorolle on mahdollista varata sulkapallo-, lentopallo-, koripallo-, sähly-, lakanapallo- tai pingisvälineet. Pelivälineiden vuokra 20 e/vuoro.

Hiekkaurheilukenttä ja ulkopelit

Hiekkaurheilukenttä ulkopeleihin. Kentällä mahdollista pelata jalkapalloa, lumifutista tai järjestää vaikkapa miniolympialaiset. Kentän vieressä lisäksi kaksi beach volley -kenttää. Urheilukenttä toimii myös isojen ryhmien ohjelmapaikkana. Partaharjulta löytyy myös erilaisia ulkopelejä, kuten metsägolf, petankki, tikka, mölkkypeli ja slackline. Piha-alueella sijaitsee 7-väyläinen frisbeegolfrata. Osa maaleista on siirrettäviä.

 

ohjelmapalvelut hiekkaurheilukentta

Patikkareitit

Iso-Parran luontopolku

Salvosen kinttupolku: Kuusi kilometriä pitkä luontopolku Partaharjulta Nikkarilan kauniisiin maastoihin. Polun varrella kohdeopasteita sekä levähdyspaikka. Reitin varrella osaksi haastavaa kivistä metsämaastoa.

Lumikengät ja hiihtoladut

Partaharjulla on vaihtelevat, mielenkiintoiset ja kauniit lumikenkäilyyn soveltuvat maastot. Lumikenkäilijän on mahdollista hyödyntää järvenjäätä tai haastavampaa harjumaastoa. Hiihdon harrastajilla on hyvät latuyhteydet Partaharjulta Pieksämäen valaistuun latuverkostoon ja taukopaikalle ladunmajalle.

 

ohjelmapalvelut hiihtoladut

Veneet ja kanootit

Ryhmät ja yksityishenkilöt voivat varata veneitä käyttöönsä. Soutuveneitä löytyy kuusi kappaletta sekä tarvittavat pelastusliivit. Veneet ovat Partaharjun palveluja ostaville ryhmille veloituksetta käytössä.

Kanootteja on kymmenen kappaletta ja niitä vuokraa Nuori kirkko ry. Puhelinnumero: 044 725 4124.

 

ohjelmapalvelut veneet ja kanootit

Uimaranta

Viihtyisä hiekkapohjainen uimaranta, jossa kaksi uimalaituria ja hyppylaituri. Talvikaudella avantouintimahdollisuus.

 

ohjelmapalvelut uimaranta

Retkeilymaastot ja -varusteet

Partaharju sijaitsee luonnonkauniilla harjulla, jossa on hyvin vaihtelevat kangasmaastot. Ympäristö luo mahtavat puitteet retkeilyyn ja ulkona liikkumiseen. Lisäksi Partaharjun mailla sijaitsee rakennettuja leirialueita (huoltorakennukset, ruoanjakelu ja ruokailukatokset, ohjelmakatsomot ja lavat) ja nuotiopaikkoja, joita retkeilijät voivat hyödyntää ohjelma- ja taukopaikkoina.

Partaharju vuokraa erilaisia retkeilyvälineitä; telttoja, ruoanvalmistusvälineistöä, kenttäkeittimiä... Kysy lisää.